Du er her

Styrk dine lederkompetencer med Vækst via Ledelse

Dato: 14. september 2018
3 ud af 4 ledere i mindre virksomheder føler sig fanget i den daglige drift, og mangler tid til ledelse og udvikling. Er du en af dem?

Vækst via Ledelse er et skræddersyet ledelsesudviklingsforløb til ejere og ledere i ambitiøse vækstvirksomheder. Afsæt 2 dage og få en unik mulighed for at afklare dine lederkompetencer og løft virksomhedens resultater.

”Som leder er der en risiko for at blive flaskehals i sin virksomhed og dermed blive stopklods for væksten. Det er afgørende at kunne skabe sig mere ledelsesrum til at organisere og udvikle virksomheden – og det er Vækst via Ledelse skræddersyet til,” udtaler erhvervskonsulent Lisbeth Eichen fra Ringsted Erhverv.

Forløbet gør en forskel

I 2016 undersøgte Syddansk Universitet, hvad virksomhederne fik ud af Vækst via Ledelse. Over 500 deltog i undersøgelsen, og konklusionen er klar:

Virksomhederne klarer sig markant bedre end konkurrenterne på omsætning, resultat før skat, bruttofortjeneste, resultat før skat og egenkapital.

Prioriter ledelse og udvikling - kom med på næste forløb

Næste forløb ligger den 23 – 24. oktober 2018 på Comwell i Sorø.

Deltagerprisen er kr. 5.800 ekskl. moms.

Er du interesseret i at deltage i forløbet eller vil du høre mere, så kan du rette henvendelse til erhvervskonsulent Lisbeth Eichen, tlf. 4064 7340 / lei@ringsted.dk.

Læs mere om forløbet Vækst via ledelse.

Sidst opdateret

14.09.2018