Du er her

Sune Thor Olsen er ny børnecenterchef

Dato: 30. november 2018
43-årige Sune Thor Olsen bliver ny chef for Børnecentret i Ringsted Kommune. Han har første arbejdsdag i Ringsted den 1. januar 2019.

Sune Thor Olsen er fra den 1. januar 2019 ny chef for Børnecentret i Ringsted Kommune. Stillingen som chef for Børnecentret blev ledig, da Annika Hermansen forlod Ringsted for et job i Københavns Kommune.

Sune Thor Olsen kommer fra en stilling som leder af dagtilbudsområdet i Odsherred Kommune. Han har også tidligere arbejdet i et konsulentfirma med bl.a. udviklingsprojekter og implementering i kommuner, og han har været fem år i Slagelse Kommune, hvor han arbejdede med ældre- og dagtilbudsområdet.

Gitte Løvgren, direktør for børne- og skoleområdet i Ringsted Kommune, ser frem til samarbejdet med den nye børnecenterchef.

”Sune Thor Olsen har stor erfaring fra mange dele af en offentlig organisation, og jeg er sikker på, at vi med ham har fundet den helt rette person til at stå i spidsen for Børnecentret. Han har stor erfaring med at få projekter og nye tiltag indarbejdet i hverdagens rutiner, og det bliver en stor fordel, når vi sammen med det dygtige pædagogiske personale skal skabe en tryg og lærerig hverdag for Ringsteds børn,” siger direktør Gitte Løvgren.

Sune Thor Olsen glæder sig til de nye udfordringer i Ringsted.

"Jeg glæder mig til at komme i gang med den spændende opgave, der venter som Børnecenterchef. For mig findes der ingen væsentligere opgave end at understøtte alle børn og unge i at udvikle livsduelighed og indgå i fællesskaber. Jeg ser særligt meget frem til samarbejdet med medarbejdere, ledere, politikere og især borgerne om kerneopgaven og udviklingen af Ringsted Kommune," siger Sune Thor Olsen.

Sune Thor Olsen er uddannet cand.mag i Filosofi. Han har desuden en master i Ledelse og Coaching, og han er i gang med en master i Public Governance.

Sidst opdateret

30.11.2018