Du er her

Suppleringsvalg til Skolebestyrelsen på Campusskolen

Dato: 25. maj 2021
Da fem medlemmer af skolebestyrelsen for Campusskolen forlader bestyrelsen ved udgangen af dette skoleår, afholdes der suppleringsvalg.

Da fem gode medlemmer af skolebestyrelsen, herunder suppleant, forlader bestyrelsen med udgangen af dette skoleår, afholdes der suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Campusskolen.

Om bestyrelsen siger formanden:

"Campusskolen er i en rivende udvikling, og der sker mange spændende og vigtige ting på og omkring skolen i disse år. Campusskolen er beliggende blandt de forskellige ungdomsuddannelser med FGU, Den Forberedende Grunduddannelse, som nærmeste nabo. At være en del af et større ungdoms- og uddannelsesmiljø, er et vigtigt element i forståelsen af Campusskolen.

Samtidig med dette opstarter Campusskolen fra august 2021 en ny international klasse, Go Global, som er for de mest læringsmotiverede elever i Ringsted kommune.  Sidst men ikke mindst er lejrskoler genindført på Campusskolen for skolens nye 7. klasses elever med et fokus på den gode overgang til Campusskolen, elevernes trivsel samt at være en del af og lære i et fælleskab.

I skolebestyrelsen vil du være med til at sætte retning og følge op på implementeringen af ovestående og øvrige initiativer, vi tager på skolen. Vi udvikler også principper for skolens arbejde og for elevernes trivsel og faglige progression. Og vi er med til at prioritere, hvilke fokusområder skolens daglige ledelsen skal arbejde med.

Vi har en del forældre, der stopper med udgangen af skoleåret, da deres børn afslutter grundskolen. Også af den årsag vil jeg opfordre dig til at stille op til skolebestyrelsesvalget. Hvis du er interesseret, skal du påregne ca. otte møder af to-tre timers varighed på et skoleår. Dette er inklusiv en god forplejning fra Campusskolens kantine.

Campusskolen bliver kun stærkere af, at der er et stor forældreengagement. Jeg håber, du vil være med til at sikre den fremdrift vi oplever på skolen", Charlotte Haven, Formand for skolebestyrelsen.

Suppleringsvalget afholdes elektronisk

Grundet Covid-19 situationen afholdes suppleringsvalget elektronisk. Hvis du er interesseret i at opstille til valget, så send gerne en mail til skoleleder, Kristina Næstrup Ramsing Fischer, på krfi@ringsted.dk, inden mandag den 7. juni 2021.

Proces og deadlines for suppleringsvalget i skolebestyrelsen foråret 2021

  • 24. maj: Skolen orienterer om valg til skolebestyrelsen på skolens hjemmeside, Aula samt på fødeskolerne. Samtidig annoncerer skolecentret valget på kommunens hjemmeside.
  • 7. juni: Frist for opstilling af kandidater til skolebestyrelse meddeles til skoleleder.
  • 9. juni: Frist for eventuel aftale om fredsvalg (aftalt opstillingsrækkefølge). Kandidater indkaldes til virtuelt møde med henblik på enighed om opstillingsrækkefølge. I tilfælde af uenighed gennemføres kampvalg.
  • 11. juni: Udfald af fredsvalg kommunikeres til elever og forældre samt på Aula og på skolens hjemmeside.
  • 24. juni kl. 12.00. Frist for afgivelse af stemme til skolebestyrelsesvalg.
  • 25. juni: Udfaldet af valget kommunikeres til elever og forældre samt på skolens hjemmeside.
  • 1.august: Den nye skolebestyrelse tiltræder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om bestyrelsesarbejdet, kan du kontakte én af følgende:

 

Sidst opdateret

25.05.2021