Du er her

Testcenter åbner ved Anlægspavillonen i Ringsted Kommune

Dato: 27. november 2020
Fra onsdag den 2. december kan borgere også lade sig teste for COVID-19 i et testcenter i Ringsted Kommune to dage om ugen. Fra mandag den 30. november kan du booke tid via coronaprover.dk.

Nu kan borgere i Ringsted Kommune snart lade sig teste for COVID-19 i et testcenter ved Anlægspavillonen ved Ringsted Sport Center.

Der åbner et lokalt testcenter i Ringsted med første åbningsdag 2. december. Det vil herefter have åbent onsdage og fredage fra kl. 10.00-15.00.

Testcenteret ligger i Anlægspavillonen på Tværalle 5 ved Ringsted Sport Center.

Borgmester Henrik Hvidesten siger:

”Der er stadig udbredt smitte i Danmark, og vi skal alle sammen hjælpe med at bryde smittekæderne. En bred testning af befolkningen giver de bedste betingelser for at holde samfundet i gang. Derfor er det rigtig godt, at der nu også kommer et testcenter i Ringsted, så det bliver nemmere for flest muligt at lade sig teste,” siger Henrik Hvidesten og fortsætter:

”Testcenteret i Ringsted er oprettet blandt andet med tanke på de borgere, der måske tidligere skulle med offentlig transport eller for hvem det på anden vis kunne være besværligt at tage til et af regionens større testcentre i blandt andet Næstved eller Roskilde. For den gruppe bliver det meget lettere at lade sig teste, når de kan gøre det centralt i Ringsted by. Men alle borgere kan lade sig teste på alle Regions Sjællands teststeder.”

Bestil tid i testcenteret fra mandag den 30. november

Fra mandag den 30. november kan du booke tid i testcenteret i Ringsted via coronaprover.dk. Vil du testes, skal du som udgangspunkt bestille tid på coronaprover.dk.

Føler du dig så syg, at du har brug for at tale med en læge, eller har du symptomer, som du er bekymret over, skal du henvende dig til egen læge, der kan beslutte det videre forløb.

Selve testcenteret åbner onsdag den 2. december kl. 10.00. Kom tidligst 5 minutter før din tid, og husk mundbind, når du står i kø.

Du kan læse mere om alle teststederne i Region Sjælland og finde gode råd og vejledninger om test på regionens hjemmeside www.regionsjaelland.dk.

Se de gældende nationale restriktioner og find flere råd og vejledninger på www.coronasmitte.dk.

Nogle foreningsaktiviteter flyttes til andre lokaler

I forbindelse med, at der oprettes testcenter i Anlægspavillonen onsdage og fredage, vil en række foreninger og andre brugere af Anlægspavillonen i en periode skulle gennemføre deres aktiviteter andre steder.

Ringsted Kommune er i dialog med foreningerne om at finde egnede lokaler. De tidspunkter, hvor der ikke er testcenter i Anlægspavillonen, vil der fortsat kunne være aktiviteter for foreninger og andre brugere af Anlægspavillonen.

Sidst opdateret

02.12.2020