Du er her

Tredje elev på Valdemarskolen er smittet med Covid-19

Dato: 07. oktober 2020
Søndag den 4. oktober blev Valdemarskolen orienteret om, at to af skolens elever var konstateret smittet med Covid-19, og nu er en tredje elev konstateret smittet.

En tredje elev på Valdemarskolen er konstateret smittet med Covid-19. Søndag blev Valdemarskolen orienteret om, at to elever fra skolen var smittet, og skolen iværksatte derfor en række tiltag mandag, bl.a. blev nogle årgange bedt om at blive hjemme fra skole. 

Tirsdag er en tredje elev konstateret smittet med Covid-19, og Valdemarskolen justerer tiltagene for at undgå smittespredning. De nye tiltag gælder elever på årgangene 3.,4. og 5. klasse, og forældre har fået nærmere information via Aula.

”Vi har siden søndag været i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed, og de beslutninger, vi har truffet i denne tid, er også sket i samråd med sundhedsmyndighederne. Der er stadig almindelig skolegang for de årgange, der ikke har fået direkte besked via Aula. Og jeg opfordrer alle forældre til børn på Valdemarskolen til fortsat at holde sig orienteret på Aula,” siger Nicholas Hansen. 

SFO Opalen bliver lukket frem til efterårsferien, da alle medarbejdere skal testes. Der er nødpasning for de elever, der skulle have brug for det.

Skolernes motionsdag fredag før efterårsferien er aflyst på Valdemarskolen. Eleverne skal derfor møde almindeligt i skole.

Ringsted Kommune og Valdemarskolen følger situationen tæt og har en løbende dialog med relevante sundhedsmyndigheder.
 

Sidst opdateret

07.10.2020