Du er her

Vær med til at navngive Sjællands største nye erhvervsområde

Dato: 17. januar 2019
Ringsted Kommune er i gang med at udvikle Sjællands største nye erhvervsområde på 136 ha. Har du en god idé til, hvad erhvervsområdet skal hedde?

Ringsted Kommune er i gang med at udvikle et nyt erhvervsområde ved Jordemodervej. Du kan komme med dit bud på, hvad området skal hedde.

Erhvervsområdet er på 136 ha eller 1,36 mio. m2. Det er et område lige så stort som hele det gamle kaserneområde eller omkring 190 fodboldbaner og er dermed Sjællands største nye erhvervsområde. Ringsted Kommune er i gang med at byggemodne området. I øjeblikket er lokalplanforslaget for det nye erhvervsområde i høring frem til den 20. januar i år. Forventningen er, at de første virksomheder kan flytte ind i 2020, og at det vil primært være større danske logistik-, transport- og produktionsvirksomheder.

Vil du være med i konkurrencen om, hvad erhvervsområdet skal hedde? Send din idé til vejogejendom@ringsted.dk og skriv ”Erhvervsområde” i emnefeltet.

I mailen skal du skrive dit forslag til erhvervsområdets navn samt dit eget navn og mailadresse. Vi skal have din idé senest søndag den 17. februar.

Der er tre kriterier for erhvervsområdets nye navn:

  1. Navnet skal kunne fungere på engelsk.
  2. Navnet skal sige noget om erhvervsområdets geografiske placering.
  3. Navnet skal ikke være for langt.

Blandt alle indkomne forslag trækker vi lod om 3 gavekort, som du kan bruge i en af handelstandsforeningen Ringsted Citys butikker.

Ringsted Kommune håber, at der kommer mange gode forslag til det nye store erhvervsområde midt på Sjælland, fortæller borgmester Henrik Hvidesten.

”Erhvervsområdet bliver en kæmpe gevinst for Ringsted Kommune, og vi har gennem mange år oplevet stor efterspørgsel efter netop den type erhvervsgrunde med en god placering her midt på Sjælland,” siger borgmester Henrik Hvidesten.

I begyndelsen af 2019 vurderer et dommerpanel de indkomne forslag og indstiller navne til Byrådet, der tager endelig stilling til navnet den 8. april.

Dommerpanelet består af Lene Stengade, direktør i PBI, som ejer Kærup Erhvervspark og grundejer på en del af det kommende erhvervsområde, Jeannette Amdal fra Ringsted Erhvervsforum samt to repræsentanter fra Ringsted Kommune. Dommerpanelet forbeholder sig retten til ikke at bruge nogle af de indkomne forslag. 

Sidst opdateret

17.01.2019