Du er her

Pasningsordning og plejeorlov

Tilbud og støtte til dig og dine pårørende, som har behov for pasning og plejeorlov af døende og nærtstående i eget hjem.

Ringsted Kommune har følgende tilbud til pårørende, der ønsker at hjælpe med pasning af døende eller nærtstående med handicap eller alvorlig sygdom i eget hjem:

Pasning af døende i eget hjem - Hvis du ønsker at passe en nærtstående, der ønsker at dø hjemme, kan du søge om plejeorlov i den kommune, hvor den døende ønsker at opholde sig. 

Pasning af nærtstående med handicap eller alvorlig sygdom i eget hjem - Hvis du ønsker at passe en nærtstående med handicap eller alvorlig sygdom i eget hjem, og personen er plejekrævende, kan du søge om pasningsordning i Ringsted Kommune.

Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, kan du gøre det via e-boks. Det kan for eksempel være dit cpr.nr., oplysninger om dit helbred eller økonomiske forhold.

Kontakt: Myndighedsenheden

Myndighedsenheden
Amtstue Allé 71
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 79 00
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

04.09.2020