Du er her

RaketVækst – forretningsudvikling for de ambitiøse

RaketVækst er et eksklusivt, skræddersyet kursusforløb over tre dage med fokus på vækst. Kurset afholdes i samarbejde med Væksthus Sjælland.

Er du nået til et punkt i din virksomheds udvikling, hvor du trænger til fornyet viden og en handlingsplan til at komme videre? Måske har du selv startet virksomheden for 5-6 år siden, og er nu klar til at komme ud over den grænse, hvor man går fra at kende hver en medarbejder til en mere overordnet ledelsesform? Eller du vil gerne finpudse, justere og udvikle din virksomhed mod nye mål og markeder?


Uanset hvad du går og tumler med, så har du nu mulighed for at deltage i RaketVækst, som er et særligt skræddersyet forløb med kun få deltagere og dygtige undervisere.


Du kommer hjem med fornyet energi og planer for, hvordan din virksomhed skal udvikle sig de kommende år. Du får også udvidet dit netværk med andre virksomheder og konsulenter, som du møder på forløbet.
Undervisningen er intens og konkret i forhold til lige præcis din virksomhed.

Prisen er kr. 4.500,- ekskl. moms og dækker alle omkostninger undtagen egen transport til og fra internatet.

Vækstkonsulenterne Nils Hall Torgerson og Søren Mikkelsen fra Væksthus Sjælland står for undervisningen.

Det siger en tidligere deltager om RaketVækst

Christian Torp fra Torp IT, har deltaget på RaketVækst og udtaler følgende:

”Jeg har fået virkelig kompetent sparring på min virksomhed, inspiration fra de andre deltagere på forløbet og ikke mindst hjælp til at fokusere på de ”rigtige” ting - nemlig de ting, som er afgørende for at skabe vækst. Opfølgningsmøderne i forlængelse af forløbet har holdt mig på sporet, og allerede kort tid efter kurset har jeg set resultater af det, jeg tog fat i som følge af forløbet. Jeg kan varmt anbefale andre, der gerne vil ”vækste”, at tilmelde sig Raketvækst forløbet."

Se mere om RaketVækst forløbet

Læs brochure om RaketVækst her

Datoer for næste RaketVækst kommer snart.

Kontakt: Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscenter

Rønnedevej 9
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 82 00
  • Mandag11.00-15.00
  • Tirsdag11.00-15.00
  • Onsdag11.00-15.00
  • Torsdag11.00-15.00
  • Fredag11.00-13.00

Sidst opdateret

04.03.2019