Du er her

Deltag i udviklingen af udearealet ved Ringsted Sport Center

Udendørsfaciliteterne ved Ringsted Sport Center står over for at skulle gentænkes. Nu er arbejdet med at udforme udviklingsplanen for området i gang – du kan være med.

Sidste chance for at bidrage med idéer

Det er ved at være sidste mulighed for at bidrage med idéer, der kan være med til at forme udearealerne ved Ringsted Sport Center i fremtiden. Du kan indseende ønsker til og med den 28. februar. Så hvis du ikke har nået at indsende din idé, kan du nå det endnu.

Vi vil gerne modtage dine, din forenings eller dit fællesskabs idéer og input til, hvordan vi kan skabe mere liv og aktivitet på udearealet. I dag er der fodboldspillere, skatere, løbere og mange flere på området. Det skal der også være i fremtiden, men måske skal der også være mulighed for andre aktiviteter. Hvordan får vi skabt de allerbedste rammer for liv og aktivitet omkring Ringsted Sport Center?

Slutmålet er, at udearealet skal være endnu mere tilgængeligt og inspirerende for de eksisterende foreninger, de selvorganiserede brugere og andre nye potentielle brugergrupper – kort sagt flest mulige aktive borgere, samt de mål, der er beskrevet i Ringsted Kommunes Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed.

Hvordan sender jeg min ide?

Ved at klikke på "Bidrag med din idé" kan du bidrage til idébanken og udviklingen af udearealet med dine idéer.  Husk, at jo mere du underbygger dine ideer/ønsker med relevant viden og fakta, som bl.a. kan hentes på undersiderne ”Inspiration og metodeforslag” og ”Tendenser, baggrundsinfo og fakta om Ringsteds Idrætsfaciliteter”, jo større er chancen for, at det er din idé, der bliver arbejdet videre med. Yderligere kan DGI gå ind og udfordre og underbygge idéer og forslag, som en hjælp til at kvalificere dem.

Bidrag med din idé

Inspiration, metodeforslag, tendenser og baggrundsinfo

Klik dig ind på vores inspirationsside, og se, hvad andre har gjort på deres udearealer. Lad dig inspirere og få input til, hvordan du kan arbejde med din ide. Du kan også klikke dig ind på siden med generelle tendenser på facilitetsområdet og finde viden om danskernes idrætsvaner og idræt i forskellige aldersgrupper eller skabe dig et overblik over Ringsted Kommunes eksisterende faciliteter på undersiden baggrundsinformation.

Udviklingsarbejdet

Til at koordinere arbejdet med udvikling af udearealet får vi hjælp fra DGI. Sammen vil vi involvere brugere og interessenter for området ved Ringsted Sport Center for at sikre en bred involvering af så mange som muligt. Ønsker du at modtage opdateringer omkring projektet, eller har du spørgsmål, kan du skrive til Marianne Høyer på marianne.hoeyer@dgi.dk og blive tilføjet til vores mailliste.

Seneste nyt om projektet

Læs nyheden Fem tendenser tegner idéudviklingen af udearealerne ved Ringsted Sport Center

DGI hjælper med processen

Ringsted Kommune har valgt DGI til at hjælpe med processen, da de har erfaring med at udvikle koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i de lokale behov og muligheder, herunder også på facilitetsområdet.

Sidst opdateret

25.02.2021