Du er her

Træning og genoptræning

Tilbud og støtte til dig, som har brug for træning og genoptræning for at klare dine daglige gøremål.

Ringsted Kommune har følgende tilbud til dig, der har brug for genoptræning eller vedligeholdelsestræning:

Bevilling af træning - Hvis har brug for støtte til at genvinde dine funktioner eller for at vedligeholde dit funktionsniveau, kan du søge om genoptræning (uden sygehuskontakt) eller vedligeholdelsestræning i Ringsted Kommune.

Genoptræning efter behandling på sygehus - Du kan få tilbudt genoptræning, hvis du er blevet behandlet på et sygehus, og en læge i den forbindelse har vurderet, at du har behov for genoptræning.

Genoptræning uden sygehuskontakt - Hvis du oplever problemer med at klare dine daglige gøremål og aktiviteter grundet længere tids sygdom, inaktivitet eller svækkelse, kan du søge om genoptræning.

Vedligeholdelsestræning - Hvis du ikke er i stand til at bevare din funktionsevne, og du er i risiko for at miste evnen til at klare daglige gøremål og aktiviteter, kan du søge om vedligeholdelsestræning.

Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, kan du gøre det via e-boks. Det kan for eksempel være dit cpr.nr., oplysninger om dit helbred eller økonomiske forhold.

Kontakt: Sundhed & Træning

Sundhed & Træning
Eksercerpladsen 1
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 83 80
  • Mandag07.30-15.00
  • Tirsdag07.30-15.00
  • Onsdag07.30-15.00
  • Torsdag07.30-15.00
  • Fredag07.30-15.00
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

24.09.2020