Du er her

Udvidet helbredstillæg

Udvidet helbredstillæg til tandproteser, briller og fodbehandling

Med udvidet helbredstillæg kan du få tilskud til tandproteser, briller og fodbehandling, som du ikke kan få tilskud til efter sundhedsloven. Du får tilskuddet som et engangsbeløb, og du skal søge om det, inden du bestiller eller får udført behandlingen.

Det er kommunen, der vurderer, om der kan gives tilskud.

Udvidet helbredstillæg

 • Prisaftale

  Kommunen kan indgå såkaldte 'prisaftaler' med bestemte butikker eller behandlere, fx. tandlæger, optikere eller fodbehandlere. Du skal selv betale en eventuel prisforskel, hvis du vælger at få hjælp hos en anden end dem, din kommune har indgået prisaftale med.

 • Fodbehandling

  Du skal søge om tilskud inden, behandlingen foretages.

  Når du afleverer din ansøgning om udvidet helbredstillæg til fodbehandling, er det vigtigt, at du vedlægger dokumentation på din aktuelle likvide formue på ansøgningstidspunktet.

   PDF icon Ansøgning om udvidet helbredstillæg til fodbehandling

  Når du ansøger digitalt om udvidet helbredstillæg til fodbehandling skal du huske at få udfyldt både ansøgning om udvidet helbredstillæg til fodbehandling og ansøgning om helbredstillæg til almindelig fodbehandling (ikke lægehenvist). De digitale ansøgninger finder du under "Populær selvbetjening". Husk at medsende en engagementsoversigt fra dit pengeinstitut.

 • Tandprotese

  Du skal søge om tilskud inden, behandlingen foretages.

  Når du afleverer din ansøgning om udvidet helbredstillæg til tandprotese, er det vigtigt, at du vedlægger dokumentation på din aktuelle likvide formue på ansøgningstidspunktet.

  PDF icon Ansøgning om udvidet helbredstillæg til tandprotese

  Vi gør opmærksom på, at kommunen har en prisaftale på tandprotese hos Tandprotetikeren Ringsted. Det vil sige, at du selv skal betale en eventuel prisforskel, hvis du vælger at få hjælp hos en anden end den behandler, kommunen har indgået prisaftale med.

  PDF icon Prisaftale tandprotese

  Når du ansøger digitalt om udvidet helbredstillæg, skal du huske at medsende en engagementsoversigt fra dit pengeinstitut.

 • Briller

  Du skal søge om tilskud inden, du bestiller brillerne.

  Når du afleverer din ansøgning om udvidet helbredstillæg til briller, er det vigtigt, at du vedlægger dokumentation på din aktuelle likvide formue på ansøgningstidspunktet.

  PDF icon Ansøgning om udvidet helbredstillæg til briller

  Vi gør opmærksom på, at kommunen har en prisaftale på briller med Louis Nielsen. Det vil sige, at du selv skal betale en eventuel prisforskel, hvis du vælger at få hjælp hos en anden end den behandler, kommunen har indgået prisaftale med.

  PDF icon Prisaftale briller

  Når du ansøger digitalt om udvidet helbredstillæg, skal du huske at medsende en engagementsoversigt fra dit pengeinstitut.

Kontakt: Borgerservice

Tværallé 1-3
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 60 60
 • Mandag11:00 - 15:00
 • Tirsdag11:00 - 15:00
 • Onsdag11:00 - 15:00
 • Torsdag11:00 - 15:00
 • Fredag11:00 - 15:00
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

19.05.2021