Du er her

Udvikling i Ringsted

Her finder du information om de mange spændende udviklingsområder, der findes i Ringsted.

se_hvad_ringsted_kan_tilbyde_som_erhvervskommune

 

 

Ringsted Kommune er en attraktiv erhvervskommune. Mange virksomheder har etableret sig i Ringsted de seneste år, ligesom mange nye butikker og flere butikscentre har slået dørene op i Ringsted.

I flere erhvervsundersøgelser kan vi se, at Ringsted ligger i den bedste tredjedel, når der måles på attraktivitet i forhold til erhvervslivet.

Ringsteds attraktivitet bliver understøttet af en unik, central placering på Sjælland, i Danmark og i Skandinavien med let adgang til motorvej og tog mellem forbindelserne over Øresund, Fehmernbælt og Storebælt. I 2012 vurderede Dansk Industri, at Ringsted har landets næstbedste infrastruktur.
 
Åbningen af den nye jernbane fra Ringsted til København over Køge vil betyde endnu bedre transportmuligheder og en rejsetid til København på ca. 30 minutter.

Vi har plads til flere virksomheder i Ringsted og kan tilbyde fantastisk synlighed og attraktiv beliggenhed. Fire af kommunens udviklingsområder ligger tæt på afkørsler og direkte ud til Vestmotorvejen E20, hvor 40.000 bilister dagligt passerer. Det femte område, Selandia Park, er beliggende mellem Ringsted Station og den østlige ringvej. Du kan læse mere om de enkelte udviklingsområder nedenfor:

Læs mere om Kærup Erhvervspark - Stærkt område med plads til mere

Læs mere om Selandia Park - Ringsteds Medicon Valley

Læs mere om Klosterparken - Mellem E20 og Ringsted Outlet

Læs mere om Jordemodervej - Store muligheder direkte ud til E20

Læs mere om Eventyrvej - Plads til nye muligheder

Sidst opdateret

02.05.2019