Du er her

Værdibogen

Bogen ”Det er lige-meget-værd!” beskriver og dokumenterer det værdibaserede arbejde, som bliver udført i Café Ingeborg.

Om værdibogen

Bogen beskriver og dokumenterer Café Ingeborgs værdibaserede arbejde som kommunal, socialgastronomisk virksomhed. Bogen omfavner caféens værdier i et vadested og handler om at vokse sammen som mennesker og om at vokse personligt som enkelt menneske. Bogen er skrevet i 2019.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har udtalt følgende om værdibogen: ”Værdibogen er en fortælling om en utraditionel café med beundringsværdige værdier og tro på, at alle kan noget. Mennesker med handicap, der næsten var dømt ude, har fået opfyldt deres drømme om at få et arbejde, høre til i et fællesskab og opleve, at de bidrager med noget, som andre har brug for. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men bogen er ikke et eventyr. Bogen beskriver med ord og billeder virkeligheden i Ringsted – på Café Ingeborg”.

Læs værdibogen her:
"Det er lige-meget-værd! - Café Ingeborg sætter kurs"

Målgruppe

Med denne bog åbner Café Ingeborg dørene på vid gab til inspiration for nysgerrige rejsefæller, fagfæller, sociale entreprenører og andre i samme båd og for organisationer, kommuner, politikere og andet godtfolk landet over.

Yderligere information

Vi forbeholder os ingen rettigheder til værdibogen. Du er velkommen til at kopiere, dele og sætte bogen i spil efter lyst og behov.

 

Kontakt: Café Ingeborg

Leder Anne Woersgaard Mikkelsen
Eksercerpladsen 1
4100 Ringsted
Dir.: 57 62 77 77
Mobil: 41 77 27 51
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

18.08.2020