Du er her

Vejledning til Byg og Miljø

Her har vi lavet vejledninger til de generelle trin når du skal oprette, ændre, indsende mv. i Byg og Miljø.

Byg og Miljø er kommunernes selvbetjenings-portal, til indsendelse af blandt andet ansøgnigner om byggeri. I den forbindelse har vi forsøgt at lave nogle vejlednigner, der med skærmbilleder og medfølgende tekst, gerne skulle fungere som støtteredskab til udfyldelse af ansøgninger, tilføje supplerende information, meddele påbegyndelse, og afslutning af byggeri, samt tilknytte nye parter på byggesagerne.

Ringsted Kommune ønsker at hjælpe dig som bygherre med at overholde lovgivningen og indhente supplerende tilladelser fra andre myndigheder. Det er derfor vigtigt, at ansøgningsmaterialet indeholder de nødvendige oplysninger, så det er muligt at vurdere, om du kan få tilladelse til dit byggeri. 

Vi gør opmærksom på at:

Bestemmelser og lovgivning omkring byggeri kan være kompliceret at sætte sig ind i – uanset om det er tilbygning, et udhus, carport, eller større byggeri.
Ringsted Kommune anbefaler derfor, at privatpersoner overvejer at samarbejde med en professionel rådgiver, som en arkitekt, bygningskonstruktør, ingeniør eller lign. Læs mere her på hjemmesiden og på www.boligejer.dk.

Ringsted Kommunes vejledninger til Byg og Miljø

Vejledning til oprettelse af ansøgning i Byg og Miljø

Rette eller tilføje supplerende oplysnigner til eksisterende projekt i Byg og Miljø

Meddele påbegyndelse af byggeri

 

Øvrige vejledninger og informationsmateriale fra Kombit:

Generel guide til Byg og Miljø

Kom rigtig fra start med dine nye småbygninger

 

Kontakt: Teknik- og Miljøcenter, Byggesag

Rønnedevej 9
4100 Ringsted

Telefontider fremgår til højre Book venligst tid for personlig betjening.

Tlf.: 57 62 63 00
  • Mandag13.00 - 15.00
  • Tirsdag13.00 - 15.00
  • Onsdag13.00 - 15.00
  • Torsdag13.00 - 15.00
  • Fredag11.00 - 13.00
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

18.05.2021