Du er her

Vinterferie med sjove oplevelser i Ringsted

Ringsted byder på masser af aktiviteter for børnefamilierne i vinterferien 2018. Der er alt fra klassisk fastelavnsfest og hygge i naturen til sang og musik.

Der er ingen grund til at kede sig i vinterferien, hvor der er masser af oplevelser for både store og små i Ringsted.


Nedenfor kan du læse mere om aktiviteterne.

Vinterferie 2018

 • Fastelavnsris og konkurrencer i Ringsted Outlet

  Kom og få et fastelavnsris* og saml pynt og godter i outletbyens butikker. Børnene kan blandt andet farvelægge deres egen maske, lave en fin vifte, klippe en fastelavnskat fint ud.

  *Der er et begrænset antal fastelavnsris i både uge 7 og uge 8. Nogle af aktiviteterne skal udføres med hjælp fra en voksen. Anbefales til børn fra 3 år og op efter.

  I Zwilling Outlet, fra fredag den 9. februar til og med søndag den 25. februar, er der både konkurrencer for store og små. Børnene kan komme ind og farvelægge Zwillings logo efter fri fantasi og være med i konkurrencen om et børnebestiksæt.

  Læs mere på http://ringstedoutlet.dk/nyheder-events/nyheder/

 • Tøndeslagning i Ringstedet

  RingStedet på Klosterparks Allé 10 inviterer til familiehygge med fastelavn og de altid populære børnebilletter. Der er fastelavnsfest søndag den 11. februar klokken 11 eller 13, hvor der er præmier til kattekonger, kattedronninger og selvfølgelig bedst udklædte.

  Tøndeslagningen er delt op i tre aldersgrupper, nemlig 0-3 år, 4-7 år og 8-12 år.

  Læs mere om fastelavnsfesten og børnebilletterne på http://ringstedet.nu/

 • Klassisk fastelavnsfest hos Ringsted Museum

  Hos Ringsted Museum og Arkiv er der klassisk fastelavnsfest søndag den 11. februar kl. 13.00 - 16.00. Vær med til at slå katten af tønden, deltag i konkurrencen om de bedste kostumer og om at være hurtigst til at bide til bolle.

  Tøndeslagningen foregår indendørs i den store multisal og er for udklædte børn. Medfølgende voksne er velkomne. Pris: 30 kr. pr. deltager inkl. kakao/kaffe med bolle.

  Læs mere på Ringsted og Museum og Arkivs hjemmeside.

 • Rejs en tur med de underjordiske på Ringsted Museum og Arkiv

  På Ringsted Museum og Arkiv, Køgevej 41, er der i øjeblikket er en udstilling om »De underjordiske«.

  Den 13, 14, 15 samt 18. februar kl. 11.00 - 16.00 kan man låne en opgavekuffert med spændende opgaver og sjove aktiviteter om overtro og gamle sagn i museumsbutikken.

  Aktiviteten er velegnet til børn i alle aldre ifølge med voksne. Der tages almindelig entré, men børn under 18 år har gratis adgang.

  Læs mere på Ringsted og Museum og Arkivs hjemmeside.

 • Hyggelig skovtur for børn og voksne i Vrangeskov

  Onsdag den 14. februar kl. 10.00 – 14.00 er der skovtur for børnefamilier, hvor du kan være med til en række sjove friluftsaktiviteter. Her kan du opleve træfældning, lære at snitte, være med til at bygge et fuglehus og hygge ved bålet.

  Arrangementet foregår ved shelterpladsen i Vrangeskov. Det hele er gratis.

  Du kan læse mere om skovturen her.

 • Kør med sporvognstoget Valdemar

  Ingen vinterferie i Ringsted uden det lille hyggelige Sporvognstog Valdemar. Tag en tur med familien mellem Torvet, Nørretorv, RingStedet og Ringsted Outlet. Toget kører mandag den 12. – lørdag den 16. februar kl. 12.00 - 16.00.

  Børn kører gratis, mens voksne må slippe en 10´er.

 • Motor Mille & Band

  Lørdag den 10. februar kl. 10.00 i Ringsted Kongrescenter optræder Motor Mille fra Ramasjang. Du kender hende måske bedst fra bl.a. Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun elsker at danse.

  Showet er fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Børnene får rig mulighed for at træde ind i dansens univers og hygge sig uden at snuble over krav og forventninger.

  Billetter kan købes på http://www.ringstedkongrescenter.dk/content/motor-mille-band

 • Børneteater med teatermagi

  Mandag den 12. februar kl. 10.00 - 12.00 er der børneteater i Springbrættet (den gamle gymnastiksal), Regimentet 3.

  Teater Fantast inviterer de 4 -10 årige og deres forældre ind i kiosken og præsenterer digtene fra Jakob Martin Strids moderene børnebogsklassiker som en ægte rodebutik af forskellige små historier fortalt med musik, sang, dukker, skuespil og teatermagi. Med nykomponeret musik af Mads Mouritz. En fræk og flabet hyldest til mangfoldighed, fantasi, påhitsomhed og anarki.

  Forestillingen er gratis, men der skal bestilles billetter på https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/mustafas-kiosk/

 • Pandekagedag

  Ringsted Bibliotek svinger spatlerne midt i børnebiblioteket og bager lækre pandekager tirsdag den 13. februar kl. 14.00 - 16.00.

  Børn, forældre og bedsteforældre er velkomne til at komme og smage.

  De gode bøger om pandekager bliver lagt frem, så der er mulighed for at læse en historie højt, mens pandekagerne nydes.

  Der er ingen tilmelding, man møder bare op.

 • Ringsted Svømmeland – udvidet åbningstid

  Billetsalget åbner hver dag kl. 10.00 i uge 7 og 8.

  Svømmesalen er indrettet med tre individuelle bassiner: Svømmebassinet, lege- og undervisningsbassinet og soppebassinet.

  Med andre ord vandtilbud for børn og voksne i alle aldre.

Sidst opdateret

08.02.2018