Du er her

Virksomhedscenter

Her finder du information om, hvordan din virksomhed kan blive virksomhedscenter i Ringsted Kommune.

Et virksomhedscenter er en samarbejdsaftale mellem et jobcenter og en privat eller offentlig virksomhed. Målet med et virksomhedscenter er at få ledige med fx begrænset arbejdsmarkedserfaring, sprogproblemer eller psykiske barrierer tættere på arbejdsmarkedet.

Aftalen betyder, at virksomheden stiller et fast antal pladser til rådighed for Jobcentret i virksomheden. Jobcentret udvælger motiverede ledige (kandidater) til pladserne.

Kandidaterne løser arbejdsopgaver inden for virksomhedens daglige arbejdsfelt. Derudover kan kandidaterne sideløbende deltage i forskellige aktiviteter som fx danskuddannelse, der kan understøtte den enkeltes vej ind på arbejdsmarkedet.

Mentorstøtte

For at støtte kandidaterne udpeger virksomheden én eller flere mentorer, der kan hjælpe kandidaterne i dagligdagen. Jobcentret dækker udgifterne til mentorerne og kan også tilbyde dem mentoruddannelse. Jobcentret følger løbende op på kandidaterne og understøtter indsatsen i virksomhedscentret.

Har virksomheden ikke en medarbejder, der kan frikøbes til at være mentor, kan Jobcentret eventuelt tilknytte en ekstern mentor.

Hvis du som virksomhed er interesseret i at fungere som virksomhedscenter, er du velkommen til at kontakte Virksomhedsteamet.

Kontakt: Virksomhedsteamet

Virksomhedsteam Arbejdsmarkedscenter
Nørregade 100
4100 Ringsted
Dir.: 57 62 64 60
Fax: 57 62 64 99
  • Mandag09:00 - 15:00
  • Tirsdag09:00 - 15:00
  • Onsdag09:00 - 15:00
  • Torsdag09:00 - 15:00
  • Fredag09:00 - 13:00
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

23.11.2018